Dette kurset er fullbooket. Du kan melde deg på venteliste.

Kurset er fullt. Du må imidlertid gjerne sette deg på venteliste.

Foreningen

I år startet vi foreningen vår: Franz Klammer gjengen! Foreningen skal bidra til at ALLE kan lære mer om leire og keramikk og delta aktivt på verkstedet vårt.
Vi er blitt et fint felleskap og tar imot nye leireentusiaster med åpne armer!

Foreningen er en frivillig organsisasjon som setter i gang mange forskjellige håndverksprosjekter innen keramikk, og som skal kunne komme forskjellige målgrupper til gode.
Vi i foreningen søker derfor midler fra både det offentlige og andre aktører. Ellers bæres foreningens virksomhet gjennom medlemskontingent.

Foreningen har Åpent verksted for medlemmene på mandag, tirsdag og onsdag kl 9-21, samt en helg i måneden kl 10-16 på lørdag og søndag.

Medlemskap i foreningen gir også rabatt på alle kursene til Franz Klammer keramikkverksted. I tillegg har foreningen kurs i egen regi, både kurs til medlemmer og kurs til andre målgrupper.

Det fins to forskjellige typer medlemskap: Støttemedlemskap og Brukermedlemskap.

Støttemedlemskap koster kr 500 i året. Som støttemedlem kan du bruker ÅPENT VERKSTED når som helst innen åpningstidene. Du kjøper deg klippekort via Vipps til kr 1500 for 10 timer. Klippekortet bruker du på tiden du bruker. Material og brenning er inkludert i prisen. Et støttemedlemskap er altså velegnet for deg som har lyst å komme på verkstedet av og til, eller eventuelt bare vil støtte foreningen

Brukermedlemskapet er for deg som vil komme regelmessig på verkstedet. Du betaler kr 500 i måneden for 10 måneder i året. Det er bindingstid ut året. I tillegg kjøper du leirepakker på verkstedet til kr 900 +25% mva for 10 kg. Prisen her inkludere både brenning og glasur. Som brukermedlem har du ingen tidsbegrensning og kan komme så ofte og så lenge du vil på Åpent verksted. Liker du å fikle med leira i mange timer, drikke kaffe og prate deg bort med de andre medlemmene så er dette medlemskapet riktig for deg.

For å kunne være medlem i foreningen må du har tatt et kurs i forkant.

Enten et lite modelleringskurs eller et helgekurs. De som har vært med på Åpent verksted før vi startet foreningen trenger ikke å ta kurs.

Vil du bli medlem?
Meld deg på via spond: