Dette kurset er fullbooket. Du kan melde deg på venteliste.

Kurset er fullt. Du må imidlertid gjerne sette deg på venteliste.

Foreningen

Bli med i vår forening: Franz Klammer gjengen! 

Foreningen skal bidra til at ALLE kan lære mer om leire og keramikk og delta aktivt på verkstedet vårt.
Vi er blitt et fint fellesskap og tar imot nye leire entusiaster med åpne armer!

Foreningen er en frivillig organisasjon som setter i gang mange forskjellige håndverksprosjekter innen keramikk, og som skal kunne komme forskjellige målgrupper til gode.
Vi i foreningen søker derfor midler fra både det offentlige og andre aktører. Ellers bæres foreningens virksomhet gjennom medlemskontingent. 

Foreningen har Åpent verksted for medlemmene på:

mandag 9-21

tirsdag 9-21

onsdag kl 9-16

samt en helg i måneden kl 9:30-16:30 på lørdag og søndag.

Medlemskap i foreningen gir også rabatt på alle kursene til Franz Klammer keramikkverksted. I tillegg har foreningen kurs i egen regi, både kurs til medlemmer og kurs til andre målgrupper.

Det finnes forskjellige typer medlemskap: Støttemedlemskap og Brukermedlemskap.

For å kunne dekke flere behov innfører vi brukermedlemskap med og uten bindingstid fram til sommeren. Bindingstid fram til sommeren vil gi en redusert pris på kontingenten. 

Brukermedlem uten bindingstid – 750 kr pr mnd 

For de av dere som ønsker fleksibilitet kan vi tilby brukermedlemskap som kan avsluttes når dere ønsker det til 750 kr pr mnd. Da betaler dere til og med den måneden dere sier opp i. Så lenge dere sier opp innen siste dag i mnd, er dere ikke med på framtidige faktureringer. 

Brukermedlem med bindingstid – 650 kr pr mnd

For de av dere som ønsker å binde dere for fra januar til og med juni kan vi tilby medlemskap til 650 kr pr måned. 

Brukermedlemskapet er for deg som vil komme regelmessig på verkstedet.  I tillegg kjøper du leirepakker på verkstedet til kr 900 +25% mva for 10 kg. Prisen her inkludere både brenning og glasur. Som brukermedlem har du ingen tidsbegrensning og kan komme så ofte og så lenge du vil på Åpent verksted. Liker du å fikle med leira i mange timer, drikke kaffe og prate deg bort med de andre medlemmene så er dette medlemskapet riktig for deg.

Støttemedlemskap januar - juni – 600 kr for 6 mnd 

Vi kommer til å fortsette med støttemedlemskap for de av dere som ikke bruker verkstedet så ofte. Pris på dette vil være 600 kr for januar – juni. For støttemedlemmer er det fortsatt ordning med å kjøpe klippekort av Franziska som gjelder. Klippekort vil koste 1000 kr for 5 timer. Støttemedlemmer som kjøper leire av Franziska har råbrann inkludert i leireprisen, men bruker klippekort på glasering. Støttemedlemmer som bruker egen leire betaler i tillegg en egen pris for råbrann, dette avtales med Franziska direkte. 

For å kunne være medlem i foreningen må du har tatt et kurs i forkant.

Enten et lite modelleringskurs eller et helgekurs

Jeg vil melde meg inn

Har du spørsmål om foreningen kan du sende en mail til Lindsay Ferrara 
forening@franzklammer.no

Neste kurs fra foreningen:

keramikkurs for barn i vinterferien