Keramikk Sommeruke for voksne på Munkaunet

Tidspunkter:
5. juli – 9. juli
26. juli – 30. juli

Unn deg noe godt!
Dette er en all inklusiv uke for deg:)

Her tar vi et avbrekk fra hverdagen. Fokuset ligger på hendene. Du velger hva du vil jobbe med i denne uka. Modellering, skulptur eller dreiing. Vi tar utgangspunkt i dine forestillinger og dine ferdigheter og sammen finner vi ut hva du vil bruke dagene på. Jeg er tilstede med min kompetanse og hjelper deg der det trengs - og holder meg tilbake når du er i flyt:)

Det er skaperprosessen som står i fokus. Vi skal ha god tid, både til arbeidet og lunsjen. Derfor varer kursene en time lengre enn i fjor. I tillegg til meg som leder kurset vil det være en assistent tilstede som hjelper med alt det praktiske. Så kan du fokusere helt på arbeidet ditt eller nyte en kopp kafe i solveggen i lag med de andre på kurset:)

Med andre ord: en uke ferie i nærområdet! Du trenger ikke å tenke på noe ting, bare være der.

Vi stiller med vegetarisk brødlunsj og salat hver dag. Og kaffe og kake selvfølgelig!

Lokalene på Munkaunet gård er lyst og romslig og byr på en god arbeids atmosfære. Munkaunet gård ligger idyllisk til i Brænnebukta i nærheten av Trolla- bare et steinkast fra byen.
Vi starter kl 9 og er ferdige kl 17 hver dag.
Alt som blir laget på kurset vil brennes og kan glaseres etterpå.
Kursavgift ligger på 6000kr og inkluderer alt.
Kurset passer for både nybegynnere og leire entusiaster!

Det er begrenset antall plasser.
(I fjor var kursene fullbooket i ett blunk- så ikke vent for lenge med å melde deg på!)

Påmelding skjer via kursguiden.no.

 

Modelleringshelg for voksne på Lian

Tidspunkter:
25. juni – 27. juni
2. juli – 4. juli
30. juli – 1. august
6. august – 8. august

Denne sommeren tilbyr vi modelleringshelg på Dovreheimen på Lian. Kurset ledes av Jasmin Jones og varer fra fredag til søndag.

På dette kurset har du mulighet til å lære deg forskjellige grunnteknikker innen keramisk modellering. Det er et kurs like velegnet for begynnere som har ingen eller litt erfaring med leire og mer erfarne leire-entusiaster.

Det er et lystbetont kurs i en hyggelig sosial atmosfære. Deltakerne lærer seg teknikker gjennom gjenstandene vi lager. Instruktøren er tilstede og hjelper der det trengs. Vi har fokus på å holde balansen mellom å gi rom for fordypning til den enkelte deltaker, samtidig som vi er tilstede med en hjelpende hånd når det trengs. Vi tar utgangspunkt i dine ideer og hjelper deg i vei.

Du bestemmer om du vil jobbe skulpturell eller om du vil modellere bruksgjenstander. Eller begge deler:) Hver deltaker får utdelt 10 kilo steingodsleire til å jobbe med. På søndagen er det mulig å dekorere det man ha laget med underglasur. Gjenstandene vil bli brent og glasert i etterkant av kurset og kan hentes cirka 2–3 uker etter kurset. Glasurene vi bruker er matvennlig.

Det blir servert vegetarisk mat på kurset. Deltakerne har god tid på kurset og kan fokusere helt på arbeidet sitt. Hytta ligger usjenert til mitt i skogen på Lian og byr på ro og rom. Det er mulig å jobbe både inne og ute under trærne. Det er mulig og overnatte om man ønsker (hvis restriksjonene i Trondheim tillater det). Hytta har toalett og dusj.

Oppmøte er fredag kl 17 på trikkestoppet på Lian. Derifra går alle samlet over gjennom beiteområdet på Lian- det er en veldig fin spasertur på 25 minutter som byr på fin utsikt over byen. Kurset deles opp i tid med kursleder og tid uten.

Jasmin vil være tilstedet på fredag ettermiddag og kveld og på dagtid lørdag og søndag. Utenom kan kursdeltakerne jobbe selvstendig på prosjektene sine. Kurset avsluttet på søndag kl 15.

Kursavgiften ligger på 4000kr og inkluderer alt.

Det er begrenset antall plasser.

Påmelding skjer via kursguiden.no.