Sommerferiekurs for barn.

3 dagers Keramikkurs for barn og unge i sommerferien 2021 på Lian


INGEN FLERE LEDIGE PLASSER!

Vil du bli satt på interesseliste for fremtidige kurs? send  mail.


Snart er det sommerferie og Keramikkverkstedet holder kurs for barn og unge!

Det er et tre dagers kurs for alle som har lyst å prøve seg på modellering og dreiing.

Kurset arrangeres gjennom kommunen og sience camp og deltakelsen er gratis.

Det er kurs på følgende tidspunkt:

21./22./23. juni
28./29./30. juni
2./3./4. august
9./10./11. august

Lokalene i Bymarka på Lian byr på god plass både inne og ute. Deltakerne får god tid til å fordype seg i arbeidsprosessene. Barnas ide står i sentrum, jeg er tilstede og hjelper med en veiledende hånd.

Vi starter med litt grunnleggende teknikk innen modellering første dagen. Etter en liten startoppgave, det kan være en liten kopp eller skål, kan barna fritt velge hva de vil jobbe med. Etter min erfaring så faller det barn veldig naturlig å jobbe med leire, de forstår fort materialets egenskaper og lager de utroligste ting. Det er veldig spennende å følge skaperprosessen og dere kommer til å få en fin samling med mange artige bruksgjenstander og skapninger;)

Andre dagen kan de som har lyst prøve seg på dreiing. Jeg står for sentreringen av leira på skiva- barna tar over og kan prøver seg på å dra opp vegger. Det er ikke lett- men kjempegøy!

Tredje dagen går stort sett til finpuss og dekorering på det vi har modellert og trimming av dreide gjenstander. Alt kan hentes ferdig glasert etter cirka 2 uker:)

Kurset er egnet for barn og ungdom mellom 8–16 år.

Vi starter hver dag kl 9 og avslutter kl 15. Levering og henting vil skje ved Lian trikkestopp. Derifra går vi en tjue minutters spasertur gjennom Bymarka- det er en fin start på dagen og hjelper barna til å falle til ro før kurset starter. Vi levere barna igjen ved trikkestoppet kl 15.

Vi tar en lunsjpause midt på dagen, barna skal ha med egen matboks og drikke. Vi vil være en del ute i pausene og røre på kroppen – så ha på klær etter vær og evl. Solkrem:)

Minst antall deltaker er 5, maks 10.

Etter påmelding sendes det ut et eget skjema (kontaktinformasjon, opplysninger om barnet) som skal leveres tilbake før kursstart.

Det er meg, Franziska som leder kurset. Jeg har med meg en assistent som hjelper barna underveis. Du kan lese mer om meg og verkstedet på Franzklammer.no.

Smittevern:

Vi er ekstra påpasselig med håndvask og avstand i disse tider.

Blir barnet syk eller må være i karantene under kurset må barnet holdes hjemme.