Dreieplass på Munkaunet

Munkaunet

På Munkaunet gård driver jeg et større verksted med plass til mye moro!  I uka er det Åpent verksted og i helga holdes det kurs i dreiing, modellering, støping og Raku. Her kan du lese mer om de forskjellige tilbudene vi har- under linkene finner du mer informasjon og påmeldingsskjema til de enkelte tilbudene. På grunn av smittevern må alle som kommer innom verkstedet melde seg på:)

Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt. Jeg tilbyr også skreddersydde kurs til deg og din vennegjeng :)

 

Åpent verksted

Åpent verksted er et dropp inn tilbud for voksne og barn. Her kan du modellere og dreie. Åpent verksted betyr at du jobber med dine saker og jeg er tilstede for eventuelle spørsmål/hjelp. Du kan jobbe med både modellering og dreiing. Jeg har 6 dreieskiver fast installert på verkstedet som kan brukes av alle som har gjennomgått innføringskurset i dreiing (hos meg eller andre). Etter en liten innføring i rutinene på verkstedet kan du dreie på egen hånd – jeg er tilstede og jobbe med egne ting men besvare selvfølgelig spørsmål :)

Verkstedet ligger på Munkaunet gård og er åpent:

Mandag 9–14 og 17–21

Tirsdag 9–14 og 17–21

Torsdag 9–14 og 17–21

Åpningstidene følger skoleruta – så det er stengt på helligdager og hele Juli.

Du melder deg på via kursguiden, bare velg om du vil komme på formiddagen eller kvelden, finn riktig dato og vips er det i boks:)
Klikk her for mere info og påmelding.

Helgekurs i Modellering-grunnkurs

Jasmin Jones holder modelleringskurs for meg. Hun er en dyktig keramikker fra England. Kurset varer i åtte timer fordelt på to dager og tar for seg grunnteknikkene innen modellering.

Mer informasjon og mulige dato finner du her.

Helgekurs i Dreiing for nybegynnere

Har du lyst å lære deg å dreie? Dette er et lavterskel tilbud for alle som har lyst å prøve å dreie og et godt utgangspunkt for de som vil ha dreiing som alvorlig hobby;)

Klikk her for å finne mulige dato, mer info og påmelding.

Studentkveld

Hver mandag mellom 17-21 på åpent verksted.
Informasjon, priser og påmelding finner du her.

 

Priser på åpent verksted:

1. Drop inn modellering/dreiing og glasering

Når du kommer på dropp inn betaler du for tiden du er på verkstedet- material og brenningen er inkludert i prisen. Du  må også påberegne litt tid til rydding/vasking av utstyr.Bruker du dropp inn til dreiing må du også hjelpe til med gjenvinning av leire:)

Voksen: 200kr/time
Barn: 100kr/time

2. Klippekort for dreiing/modellering og glasering

Er du blitt hekta på leire kan du kjøpe klippekort! Det er 10 timer på klippekortet som du kan bruke når som helst i løpet av ett år. Klippekortet er personlig og kan ikke deles. Klippekort fins foreløbig kun for voksne.

Klippekort: 1500kr

3. Dreieplass

Dersom du har vært på dreiekurs og vil dreie masse kan det være lurt å leie dreieplass. Du kan bruke opp til 20 timer i månaden på dreiing. Du må også påberegne litt tid til rydding/vasking av utstyr og litt gjenvinning av leire :)

Obs: glasering betales utenom med vanlig timepris/klippekort.

Leie til dreieplass betales hver månad slik:

1. Månad: 2000 kr
2. Månad: 1500 kr
3. Månad: 1000 kr

Du kan starte når som helst, så lenge det er ledige plasser. Og du kan avslutte når du vil. Om du velger og fortsetter etter en tre-månadsperiode så starter betalingsprisen forfra igjen.Mer info om dreieplass og påmelding finner du her.

Utleie av dreieskive til hjemmebruk

Sitter du helst for deg selv så kan du leie en skive med deg hjem fra fredag til søndag.Du må hente og levere selv. Du får 10 kg leire, verktøy og bøtte i tillegg til skiva. Råbrand og material er inkludert i prisen og du slipper å ryddet på verkstedet (men du må rydde hjemme;)

Gjenstandene som du har laget levere du ferdig tørket til brenning på verkstedet – slik at jeg kan sette dem i ovnen direkte.

Det koster 2000 kr for en helg.

Send  mail ved interesse – med forespørsel om tidspunkt :)

Keramikk på døra

Du kan også bestille modelleringspakke til hjemmebruk i koronatiden.

Om du har lyst å holde på med modellering i ro og mak hjemme på kjøkkenbordet ditt kan du får levert en modelleringspakke. Du får 2,5kg steingodsleire og litt verktøy. Jeg leverer pakken hjemme til deg og du kommer til Munkaunet og levere de ferdig tørkede tingene dine tilbake  til brenning. Glasering vil så foregår i etterkant på verkstedet. Vi kan også avtale at jeg glaserer for deg:) Du trenger ikke forkunnskaper til dette, og keramikkpakken kan godt brukes i lag med barn også. Jeg har lagt noen YouTube videoer  som viser noen grunnleggende teknikker :)

Pakken koster 600 kr pluss 100 kr pant på verktøyet. Prisen inkluderer første brenning, glasering betales utenom.

Finn ut mer om opplegget og bestilling her.