Utstyr verksted

Kurs 2021

Franz Klammer keramikkverksted tilbyr forskjellige kurs gjennom året. Jeg har modelleringskurs, dreiekurs og barnekurs. En komplett oversikt finner dere på Kursguiden.no. Kursene ligger også som arrangementer på facebooksiden min.
 

Åpent verksted

Åpent verksted er et dropp inn tilbud for voksne og barn. Her kan du modellere og dreie. Verkstedet ligger på Munkaunet gård og er åpent mandager, tirsdager og torsdager mellom 9–14 og 17–21.

Du melder deg på via kursguiden, bare velg om du vil komme på formiddagen eller kvelden, finn riktig dato og vips er det i boks:)

Klikk her for mere info/påmelding.
 

Helgekurs i Dreiing for nybegynnere

Har du lyst å lære deg å dreie? Dette er et lavterskel tilbud for alle som har lyst å prøve å dreie og et godt utgangspunkt for de som vil ha dreiing som alvorlig hobby;)

Klikk her for å finne mulige dato, mer info/påmelding
 

Dreieplass

Har du vært på dreiekurs og vil ha mengdetraining?

Da kan du leie dreieplass hos meg!

Mer info om dreieplass og påmelding finner du her
 

Keramikk på døra

Du kan også bestille modelleringspakke til hjemmebruk i koronatiden.

Finn ut mer om opplegget og bestilling her.
 

Modellering - grunnkurs

I vår starter vi å holde modelleringskurs. Kursene varer i åtte timer fordelt på to dager.

Mer informasjon og påmelding finner du her.
 

Dreiekurs for viderekomne

lørdag 24.4 og søndag 25.4 fra 10-16 begge dager

Dette helgekurset er for alle som har erfaring med dreiing. Kanskje du har tatt ett dreiekurs, jobbet litt for deg selv og har lyst å ta det et hakk videre? Du kan sentrere leira på skiva og dreie kopper og mindre skåler? Men større emner i leira er utenfor komfortsonen din? Da er dette kurset riktig for deg:)

Kurset er ledet av pottemakeren Edith Serine Thomasson. Hun er en dyktig keramikker og jobber med både porselensleire og steingodsleire. Hun har eget verksted og utsalg på Sverresborg Folkemuseum. Mer informasjon om Edith finner dere på pottemaker.no.

Mer info og påmelding finner du her.